أخييييرا عملت بطاطس مقرمشة أوووي
3 مشترك
نغم أسكندرانى :: المرأة والطفل :: المطبخ
صفحة 1 من اصل 1
أخييييرا عملت بطاطس مقرمشة أوووي
أخييييرا يا بناااات عملت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]جداااا والسررررر شوية حاجات عملتها ونجحت اووي وبقت مقرمشة ماشاء الله زي بتاعت المحلات بالزبـــط [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1- تجيبي من عند بتاع الخضار ( [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]) بتبقى جامدة كدة و بتقرمش اكتررررررر وبعدين قشرت البطاطس عااادي وقطعتها بمكنة البطاطس ولو قطعتيها بايدك برضه هتطلع حلوة
2- غسلتها بمية دافية أووي وبعدين حطيت عليها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وتسيبيها منقوعة في [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]دي شوية ( والنقطة دي هي السرررررررر في قرمشتها )
لما تغسليها بمية دافيه تقريبا والله أعلم زي البشرة كدة مسامات البطاطساية بتتفح وبتستوي من جوه ( ده تحليلي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]) والخل والبيكنج بودر مش بيخليها تشرب زيت خااالص وبيخلوها تقرمش ونكهتها بتبقى لذيذة كدة وفكرة البيكنج بودر أخدتها من فتوكة هنا جزاها الله خير
3- بعدين بتقدحي الزيت وانتي بتسويها بأة حاولي ميبقاش عالي عليها أوي يعني على نار متوسطة عشان متتحرقش و تستوي من جوة ومن بره
والله يا بنات لما طلعت مبقتش مصدقة نفسي كان نفسي اسجلكوا صوت قرمشتها وهي في بوؤي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ياريت تجربوها الاول ولو عجبتكوا ادعوووولي وقيمووووني [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1- تجيبي من عند بتاع الخضار ( [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]) بتبقى جامدة كدة و بتقرمش اكتررررررر وبعدين قشرت البطاطس عااادي وقطعتها بمكنة البطاطس ولو قطعتيها بايدك برضه هتطلع حلوة
2- غسلتها بمية دافية أووي وبعدين حطيت عليها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] وتسيبيها منقوعة في [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]دي شوية ( والنقطة دي هي السرررررررر في قرمشتها )
لما تغسليها بمية دافيه تقريبا والله أعلم زي البشرة كدة مسامات البطاطساية بتتفح وبتستوي من جوه ( ده تحليلي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]) والخل والبيكنج بودر مش بيخليها تشرب زيت خااالص وبيخلوها تقرمش ونكهتها بتبقى لذيذة كدة وفكرة البيكنج بودر أخدتها من فتوكة هنا جزاها الله خير
3- بعدين بتقدحي الزيت وانتي بتسويها بأة حاولي ميبقاش عالي عليها أوي يعني على نار متوسطة عشان متتحرقش و تستوي من جوة ومن بره
والله يا بنات لما طلعت مبقتش مصدقة نفسي كان نفسي اسجلكوا صوت قرمشتها وهي في بوؤي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ياريت تجربوها الاول ولو عجبتكوا ادعوووولي وقيمووووني [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ام البنات- مدير المنتدى الدينى
- عدد المساهمات : 213
نقاط : 379
تاريخ التسجيل : 24/03/2012
رد: أخييييرا عملت بطاطس مقرمشة أوووي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
غرام- مـــــديـــرعــام المنـتــدى
- عدد المساهمات : 352
نقاط : 578
تاريخ التسجيل : 22/03/2012
رد: أخييييرا عملت بطاطس مقرمشة أوووي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اميرة الاحلام- مشرفة منتدى تفسير الاحلام
- عدد المساهمات : 123
نقاط : 251
تاريخ التسجيل : 28/03/2012
مواضيع مماثلة
» كفتة بطاطس مع سلطة الزبادى
» بطاطس محمرة دايت بدون زيت
» دجاج مشوي مع بطاطس ورز البسمتى بالخلطة ... بالصور
» بطاطس محمرة دايت بدون زيت
» دجاج مشوي مع بطاطس ورز البسمتى بالخلطة ... بالصور
نغم أسكندرانى :: المرأة والطفل :: المطبخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى