السمنة البلدى .. من مطبخى وبالصور الكتيييييييييييير
3 مشترك
نغم أسكندرانى :: المرأة والطفل :: المطبخ
صفحة 1 من اصل 1
السمنة البلدى .. من مطبخى وبالصور الكتيييييييييييير
وحشتونى كتيييييييييييييييييييييييييييير
انهارده جايبالكو طريقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
من مطبخى وبالصور الكتييييييييييييروالتفاصيل المملة
الخطوة الاولى
تجمعى كمية محترمة من[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] (تغلى اللبن وتبرديه وتبيته فىالتلاجه وتشيلى وشه وتجمعيه )
انا بجمعها فى الفريزر
وقبل ما اعملها سمنة اطلعها من بليل من الفريزر والصبح ابدا معاها شغلى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى القشطة لما طلعتها من الفريزر حطتها فى الميكسر بتاع المضرب الكهربا
وبعدين اشغل المضرب وانزل عليها ضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين اتابعها لحد ما تتحول [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصوا بدات تتحول زبده
( لما تبدا تطلع ميا او لبن خفيف ) بيسموه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شايفين لبن الخض بدا يظهر اهو
الخطوة التانية
وبعدين اجمع الزبده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا جمعت الزبده وحطتهافى الحلة (حلة كبيرة اكبر من الزبده بشوية عشان لما تغلى متفورش)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودا بقي لبن الخض اللى طلع من القشطة لما اتحولت لزبده
طبعا مش حرميه
بستعمله فى الحلويات
الخطوة الثالثة
نبدا نسيح الزبده على النار
بس نار واطية
وتقلبي باستمرار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى اول ما حطتها على النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا بدات الزبده تسيح
بصوا بقي هنا
السمنة بدات تبان والمورتة كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى صورة تانية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وادى المورتة
بس لسه مستوتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لما توصل للون الذهبىالغامق
يبقي استوت
واخيرا
السمنة وصلت
حنصفي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بمصفى ضيقة
فى برطمان او علبه
يفضل لو زجاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الحاجات البنى دى مورتة
المصفى مكانتش ضيقة اوى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انهارده جايبالكو طريقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
من مطبخى وبالصور الكتييييييييييييروالتفاصيل المملة
الخطوة الاولى
تجمعى كمية محترمة من[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] (تغلى اللبن وتبرديه وتبيته فىالتلاجه وتشيلى وشه وتجمعيه )
انا بجمعها فى الفريزر
وقبل ما اعملها سمنة اطلعها من بليل من الفريزر والصبح ابدا معاها شغلى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى القشطة لما طلعتها من الفريزر حطتها فى الميكسر بتاع المضرب الكهربا
وبعدين اشغل المضرب وانزل عليها ضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين اتابعها لحد ما تتحول [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصوا بدات تتحول زبده
( لما تبدا تطلع ميا او لبن خفيف ) بيسموه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شايفين لبن الخض بدا يظهر اهو
الخطوة التانية
وبعدين اجمع الزبده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا جمعت الزبده وحطتهافى الحلة (حلة كبيرة اكبر من الزبده بشوية عشان لما تغلى متفورش)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودا بقي لبن الخض اللى طلع من القشطة لما اتحولت لزبده
طبعا مش حرميه
بستعمله فى الحلويات
الخطوة الثالثة
نبدا نسيح الزبده على النار
بس نار واطية
وتقلبي باستمرار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى اول ما حطتها على النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا بدات الزبده تسيح
بصوا بقي هنا
السمنة بدات تبان والمورتة كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى صورة تانية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وادى المورتة
بس لسه مستوتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لما توصل للون الذهبىالغامق
يبقي استوت
واخيرا
السمنة وصلت
حنصفي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بمصفى ضيقة
فى برطمان او علبه
يفضل لو زجاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الحاجات البنى دى مورتة
المصفى مكانتش ضيقة اوى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ام البنات- مدير المنتدى الدينى
- عدد المساهمات : 213
نقاط : 379
تاريخ التسجيل : 24/03/2012
رد: السمنة البلدى .. من مطبخى وبالصور الكتيييييييييييير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
غرام- مـــــديـــرعــام المنـتــدى
- عدد المساهمات : 352
نقاط : 578
تاريخ التسجيل : 22/03/2012
رد: السمنة البلدى .. من مطبخى وبالصور الكتيييييييييييير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اميرة الاحلام- مشرفة منتدى تفسير الاحلام
- عدد المساهمات : 123
نقاط : 251
تاريخ التسجيل : 28/03/2012
مواضيع مماثلة
» طريقة بلوزة الفراشة وبالصور
» للبيع اطباق فوم وبالصور بالاسكندرية
» للبيع اطباق الهوت دوج واطباق الهمبورجر فوم وبالصور
» عاوزه طعم الفراخ زي المحلات تعالي شوفي تكاااااااااااتي لفراخ مشويه وبالصور‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘
» للبيع اطباق فوم وبالصور بالاسكندرية
» للبيع اطباق الهوت دوج واطباق الهمبورجر فوم وبالصور
» عاوزه طعم الفراخ زي المحلات تعالي شوفي تكاااااااااااتي لفراخ مشويه وبالصور‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘
نغم أسكندرانى :: المرأة والطفل :: المطبخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى