نغم أسكندرانى
فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  829894
ادارة المنتدي فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

نغم أسكندرانى
فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  829894
ادارة المنتدي فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  103798
نغم أسكندرانى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فراخ بانية بالشبت ,,,,,,

اذهب الى الأسفل

فراخ بانية بالشبت ,,,,,,  Empty فراخ بانية بالشبت ,,,,,,

مُساهمة من طرف nouralex الثلاثاء أبريل 24, 2012 1:27 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الشبت الأخضر هيدّي طعم جديد للفراخ
النهادره هنعرف مع بعض إزاي ممكن نضيف نكهة جديدة للفراخ البانيه، يلّا بينا على المطبخ نشوف إزاي؟!

فراخ بانيه بالشبت الأخضر
المقادير:
كيلو صدور فراخ
¼ كوب دقيق
بيضة كبيرة مخفوقة
ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 كوب بقسماط مطحون
¼ كوب شبت طازج مفروم
بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة
ملح وفلفل أسود

الطريقة:
1- تبّلي صدور الفراخ في البصل والملح والفلفل وزيت الزيتون لمدة ساعتين.

2- هاتي طبق كبير واخلطي فيه البقسماط مع الشبت، وتبّليه بشوية ملح وفلفل.

3- شيلي الصدور من البصل وحطّيها في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط مع الشبت واضغطي عليها بإيدك كويس، ودخّليها الثلاجة لمدة ربع ساعة.

4- بعد كده حمّري الفراخ في زيت غزير لغاية ما لونها يبقى دهبي.

5- رصّي صدور الفراخ في أطباق التقديم، وممكن تقدّمي معاها بطاطس محمّرة وسلطة زبادي بالخيار.. وبألف هنا وشفا.


nouralex
nouralex
Admin
Admin

عدد المساهمات : 286
نقاط : 601
تاريخ التسجيل : 18/03/2012

https://naghamalex.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى