ஐ'طرق لتنضيف الفراخ للشوى والسلق واكيد بالصور والتفصيل من مطبخ
2 مشترك
نغم أسكندرانى :: المرأة والطفل :: المطبخ
صفحة 1 من اصل 1
ஐ'طرق لتنضيف الفراخ للشوى والسلق واكيد بالصور والتفصيل من مطبخ
ازيكم ياحبايب قلبى الغاليات
جاتلى كتيييييييييير استفسارات عن طرق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
قولت اصورلكم الطريقتين بتوعى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اه طريقتين
طريقه للسلق
وطريقه للشوى
نقووووول بسم الله
نبتدى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ادى الفرخه الجميله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نبدا ناخد الظوافر اللى هى مع الاجنحه ودى غير مستحبه وعديمه الفايده
ونقطعها بالسكين كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وناخد من المؤخره حته السمين الزايده ونشيلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وكمان ناخد ال[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]لمواخزه المؤخررره ونشيلها بالسكين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخل على اللى جوه الكبد اللى بتكون لازقه فى الوراك تشيليها بصوبعك الكبير وتكحتيها بالسكين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخل على [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودى ياوللللللللللكم لو مشيلتوهاش
بتكون تحتها كميه سمين فوووووق الوصف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقطعها بشكل دائرى يلف على الظهر الصور حتوضح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وشوفى البلاااااااوى اللى جواها حقيقى حاجات تتعب القلب والصحه دهون ملهاش اى لازمه ومن غيرها احلى والله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا كده تمام بس ناقص اننا ندعكها بالملح والليمون كويس جدا
وننقعها فيهم اقل شئ 10 دقايق
ونبدا التجهيزات[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنا بنغز حرف السكين الرفيع فى جميع اجزاء الفرخه
وده لسببين
اولا عشان التتبيله تدخل فى كل لحم الفرخه
ثااانيا عشان متاخدش وقت فى الشوى وتستوى كلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وخدو بالكم من الجزء بتاع الورك اللى من الداخل لانه بياخد سوى
وبكده نكون خلصنا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]يادوووووووووبك تنقعيها بالتتبيله وتكون جاهزه للشوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تعالللللللللللللو لسه
حنكمل
جاتلى كتيييييييييير استفسارات عن طرق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
قولت اصورلكم الطريقتين بتوعى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اه طريقتين
طريقه للسلق
وطريقه للشوى
نقووووول بسم الله
نبتدى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ادى الفرخه الجميله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نبدا ناخد الظوافر اللى هى مع الاجنحه ودى غير مستحبه وعديمه الفايده
ونقطعها بالسكين كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وناخد من المؤخره حته السمين الزايده ونشيلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وكمان ناخد ال[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]لمواخزه المؤخررره ونشيلها بالسكين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخل على اللى جوه الكبد اللى بتكون لازقه فى الوراك تشيليها بصوبعك الكبير وتكحتيها بالسكين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخل على [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودى ياوللللللللللكم لو مشيلتوهاش
بتكون تحتها كميه سمين فوووووق الوصف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقطعها بشكل دائرى يلف على الظهر الصور حتوضح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وشوفى البلاااااااوى اللى جواها حقيقى حاجات تتعب القلب والصحه دهون ملهاش اى لازمه ومن غيرها احلى والله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا كده تمام بس ناقص اننا ندعكها بالملح والليمون كويس جدا
وننقعها فيهم اقل شئ 10 دقايق
ونبدا التجهيزات[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنا بنغز حرف السكين الرفيع فى جميع اجزاء الفرخه
وده لسببين
اولا عشان التتبيله تدخل فى كل لحم الفرخه
ثااانيا عشان متاخدش وقت فى الشوى وتستوى كلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وخدو بالكم من الجزء بتاع الورك اللى من الداخل لانه بياخد سوى
وبكده نكون خلصنا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]يادوووووووووبك تنقعيها بالتتبيله وتكون جاهزه للشوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تعالللللللللللللو لسه
حنكمل
ام البنات- مدير المنتدى الدينى
- عدد المساهمات : 213
نقاط : 379
تاريخ التسجيل : 24/03/2012
رد: ஐ'طرق لتنضيف الفراخ للشوى والسلق واكيد بالصور والتفصيل من مطبخ
أم البنات أحنا مستنين الطريقة التانية
يلا كملى احنا معاكى
يلا كملى احنا معاكى
مواضيع مماثلة
» عاوزه طعم الفراخ زي المحلات تعالي شوفي تكاااااااااااتي لفراخ مشويه وبالصور‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘
» طريقة البيتزا بالصور
» طريقتي في تخزين الطماطم بالصور
» هل تفكرت هذه النعم؟ (بالصور) مؤثر
» طريقة عمل محشي ورق العنب والبصل بالصور
» طريقة البيتزا بالصور
» طريقتي في تخزين الطماطم بالصور
» هل تفكرت هذه النعم؟ (بالصور) مؤثر
» طريقة عمل محشي ورق العنب والبصل بالصور
نغم أسكندرانى :: المرأة والطفل :: المطبخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى